Återvändandepolicy

RETURNERING

----

Vår policy gäller i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett utbyte.

För att vara berättigad till retur måste varan vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också vara i originalförpackningen.

Flera typer av produkter kan inte returneras. Förgängliga varor som mat, blommor eller tidskrifter kan inte returneras. Vi tar inte heller emot produkter för intimt eller sanitärt bruk, farliga produkter eller brandfarliga gaser eller vätskor.

Andra artiklar som inte kan returneras:
* Presentkort
* Programvara som kan laddas ner
* Vissa hälsoprodukter och produkter för personlig vård

För att göra en retur måste du visa upp ett kvitto eller ett bevis på köpet.

Vänligen returnera inte ditt köp till tillverkaren.

Det finns vissa situationer där endast en partiell återbetalning kommer att ges: (om tillämpligt)
* Böcker med tydliga tecken på användning.
* CD-skivor, DVD-skivor, VHS-kassetter, programvara, videospel, band eller vinylskivor som har öppnats.
* Alla artiklar som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på ett fel från vår sida.
* Alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

Återbetalningar (om några)
När vi har tagit emot och inspekterat den returnerade varan skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta att vi har tagit emot den. Vi kommer också att informera dig om vårt beslut om att godkänna eller avslå ditt anspråk.
Om din begäran godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kreditering kommer automatiskt att göras på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom ett visst antal dagar.

Sena eller uteblivna återbetalningar (om tillämpligt)
Om du ännu inte har fått din återbetalning, kontrollera först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, eftersom det kan dröja innan återbetalningen officiellt bokförs.
Kontakta sedan din bank. Det krävs ofta en handläggningstid innan återbetalningen bokförs.
Om du fortfarande inte har fått din återbetalning efter att ha genomfört alla dessa steg, vänligen kontakta oss påkopafoljare.se@gmail.com.

Försäljningsvaror (om tillämpligt)
Endast varor till ordinarie pris kan återbetalas. Tyvärr är det så att reavaror inte kan återbetalas.

Utbyten (om tillämpligt)
Vi ersätter endast en vara om den är felaktig eller skadad. Om du vill byta ut den mot samma produkt, skicka ett e-postmeddelande till kopafoljare.se@gmail.com. och skicka produkten till: 75 Av. des Champs-Élysées 92, Paris, AL, 75008, USA.

Gåvor
Om den returnerade varan identifierades som en gåva vid inköpstillfället och skickades direkt till dig, får du en gåvokredit som motsvarar värdet av din retur. När vi har mottagit den returnerade varan skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte identifierades som en gåva vid köptillfället, eller om gåvogivaren föredrog att ta emot varan först och ge den till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och de får veta att du har returnerat varan.

Försändelse
För att returnera en produkt måste du skicka den till: 75 Av. des Champs-Élysées 92, Paris, AL, 75008, USA.

Du ansvarar för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera varan. Fraktkostnaderna återbetalas inte. Om du får en återbetalning kommer returfraktkostnaden att dras av från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan det ta olika lång tid innan du får din utbytta produkt.

Om du skickar en vara som är värd mer än 75 dollar bör du överväga att använda en frakttjänst där du kan spåra försändelsen eller köpa en fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få varan som du returnerar.